Muutamme mittaukset jalostetuksi tiedoksi

InnoLIMS

InnoLIMS Yleistä Palvelulaboratorioille Tutkimukseen Tuotantoon Käyttöliittymät

Käyttöliittymät

Etusivu / InnoLIMS / Käyttöliittymät

InnoLIMSin toiminnoissa ja käyttöliittymissä on otettu huomioon erilaiset käyttäjien tarpeet ja toiminnan joustava sujuminen ja hiottu ne mahdollisimman helppokäyttöisiksi. Käyttöliittymissä on valmiina tuki eri kieliversioille ja termeille. Uusia kieliä ja termejä voi lisätä järjestelmään ilman ohjelmointia tai ohjelmapäivitystä.

InnoLIMS www selainkäyttöliittymä


InnoLIMS www™ selainkäyttöliittymän avulla InnoLIMSiä voidaan vaivatta käyttää mistä tahansa Internetin välityksellä. Valmiina kielinä ovat suomi ja englanti. Toiminta on kokonaan selainpohjainen, joten mitään erillisiä asennuksia tai komponentteja ei työasemalle tarvita. Selainkäyttöliittymää voi käyttää Windows-tietokoneella, Mac'illä, Linux-koneella tai selaimella varustetulla mobiililaitteella.

Selainkäyttöliittymän kuvakaappaus

InnoLIMS Extranet asiakkaiden selainkäyttöliittymä


InnoLIMS Extranet™-käyttöliittymällä asiakkaat pääsevät itse tekemään analyysitilauksia ja katselemaan omien tilaustensa tuloksia. Tulosten jatkokäsittely helpottuu, sillä asiakas voi poimia haluamansa tulokset InnoLIMSin tietokannasta ja siirtää suoraan toisiin ohjelmiin, esimerkiksi Microsoft Exceliin.

Selainkäyttöliittymää voi käyttää Windows-tietokoneella, Mac'illä, Linux-koneella tai selaimella varustetulla mobiililaitteella.

InnoLIMS Extranetin kuvakaappaus

InnoLAB työasemakäyttöliittymä


InnoLAB™ työasemakäyttöliittymä on Windows-pohjainen tehokas käyttöliittymä kaikkeen laboratorion toimintaan. Käytettävissä ovat kaikki Windows-ohjelman hyvät puolet ja yhteistyö muiden ohjelmien kuten Microsoft Office -tuoteperheen kanssa on saumatonta. Mittalaiteliitännät ja erilaiset tiedonsiirrot muiden järjestelmien välillä ovat nopeita ja helppokäyttöisiä.

InnoLAB™ työasemakäyttöliittymä kuvakaappaus
Kuvituskuva