Muutamme mittaukset jalostetuksi tiedoksi

Omistajahallinnon tuoteperhe Oskari-OK-Net

Tuoteperhe Oskari Oskari-OK Osuuskunta Osingot Yhtiökokous Sisäpiiri- ja hankerekisteri Yhteismetsä Sijoittajatiedot Yhteensopivuus

Arvo-osuusrekisteri Oskari-OK

Etusivu / Osakerekisteri / Oskari-OK

Arvo-osuusrekisteri Oskari-OK:n avulla yrityksellä on ajantasaisen arvo-osuusrekisteri käytettävissä koko ajan tietojen seurantaa ja hyödyntämistä varten. Rekisterin päivitykset hoidetaan Euroclear Finlandista tilattavalla arvo-osuusmuutosten aineistolla, jossa ovat kaikki eri arvo-osuuslajeilla tehdyt kaupat ja muut arvo-osuuksien siirrot. Oskari-OK:sta otetut listaukset ja tilastot ovat aina ajan tasalla. Arvo-osuusrekisteri Oskari-OK:n avulla yritys saa arvo-osuusjärjestelmään tekemästään panostuksesta maksimaalisen hyödyn.

Osakkaiden ja osakasryhmien omistusta ja niissä tapahtuvia muutoksia voidaan seurata päivittäin.

Oskari-OK sisältää ainutlaatuiset työvälineet "nurkanvaltausten" tunnistamiseen. Osakkaista voidaan muodostaa erilaisia ryhmiä ja verrata näiden ryhmien omistuksen kehittymistä.

Kaikki yhtiön arvo-osuuksilla tehdyt kaupat ja siirrot saadaan tulostettua halutuilta päiviltä suuruusjärjestykseen lajiteltuina. Näissä ovat mukana myös kaikki hallintarekisteröidyillä arvo-osuuksilla tehdyt kaupat tilinhoitajittain.

Oskari-OK:ssa on mahdollista selvittää välittömästi minkä tahansa osakkaan arvo-osuusmäärät, perustiedot ja tilihistoria edellisen pörssipäivän saldon mukaisesti.

Oskari-OK:sta saadaan useita listauksia eri rajauksilla, mm. osakasluettelo, osakasryhmätilasto, osakassuuruustilasto, NN-suurinta omistajaa ja erilaiset valtaryhmätilastot.

Oskari-OK:n sisältämiä tietoja voidaan hyödyntää postituksissa esimerkiksi tiedotteita, antia, yhtiökokousta tai sijoittajamessuja varten. Postituksessa voidaan ottaa huomioon omistajan käyttämä kieli.

Oskari sisältää nettikomponentit, joiden avulla suurimmat omistajat sekä useita eri jakaumia voidaan julkaista yhtiön sijoittajasivuilla halutuilla kielillä. Oskarin kanssa ei tarvitse rajoittua kerran kuukaudessa päivittyviin tietoihin, vaan jakaumat on mahdollistaa päivittää jokaisen pörssipäivän jälkeen.

Kuvituskuva